Rust en romantiek voor twee

Vlieland is betoverend mooi. Het woeste zeegeweld, de lieflijke natuur en de rust en ruimte halen het beste in ieder mens naar boven. Wandel samen langs de vloedlijn, eet heerlijk in een intiem hoekje van een restaurant, verblijf bij Zevenster en niets staat de romantiek meer in de weg.

  • De Klaproos ligt op een mooie, rustige locatie. Dit heerlijke duinhuis is van alle gemakken voorzien, heeft een open keuken en een badkamer met ligbad. Het huis staat het dichtste bij het strand, aan een doodlopend weggetje.
  • De Tobbedanser staat op een mooie, idyllische en rustige plek, vlakbij het strand. Het huis ligt aan een doodlopende weg en biedt een schitterend uitzicht op het duingebied. Het vuur in de houtkachel maakt de gezellige woonkamer 's avonds extra sfeervol.
  • Zowel de Karekiet als de Strandloper staan naast een strandovergang die uitnodigt tot een wandeling op het mooie Noordzeestrand. De woonkamer van deze comfortabele duinhuizen hebben een houtkachel en de moderne badkamers zijn voorzien van een ligbad.
  • Ons onderdeurtje, het Elfenbankje, is ons meest knusse huisje. Het heeft een beschut terras op het zuiden met een buitenhaard en ook in de woonkamer is het mogelijk om een heerlijk knappend vuur te stoken in de open haard.
Zoek in ons aanbod!