Kuier over ongerepte stranden

Veelzijdig Vlieland

Unieke sfeervlieland 2

Het is niet gek dat veel mensen helemaal verslingerd zijn aan Vlieland. De authentieke sfeer van dit prachtige, zonnige Waddeneiland is al te proeven zodra u in Harlingen aan boord stapt. Niet voor niets wordt wel gezegd dat het vakantiegevoel dat bij ‘Vlie’ hoort, al op de boot begint.

Oase van rust en ruimte

Vlieland is stil en aangenaam. De rust is mede te danken aan het feit dat het eiland autoluw is.  Bovendien is Vlieland dun bevolkt. De alomtegenwoordige, bijzondere natuur van dit eiland speelt ook een belangrijke rol. Het eiland is rijk aan hoge duinen, mooie bossen, uitgestrekte zandvlaktes, en lange stranden. De Vlielandse natuur is in elk jaargetijde een feest voor de zintuigen.

Moderne luxe

Voor wat het goede in het leven betreft, lijkt de tijd op Vlieland soms stil te staan. Dat wil niet zeggen dat het u hier aan iets zal ontbreken. In het pittoreske dorpje Oost-Vlieland vindt u genoeg boetieks met mooie collecties merkkleding, gezellige cafés, leuke terrasjes, goede restaurants en allerlei andere uitstekend gesorteerde winkels.

Actie en cultuur

Op sportief en cultureel gebied is er op Vlie ook veel te bewonderen en te beleven. Er vinden allerlei evenementen plaats, er zijn mooie bezienswaardigheden, drie musea en tal van buitensportmogelijkheden zoals kiten, door de branding varen met kajakken en blokarten over het strand.

 

blokarten vlieland

Copyright © 2021 | Door Friks Web & Marketing. Teksten door Tekstbureau Puntopi | Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. | Disclaimer